Добредојте во светот на Лада

Без разлика дали барате непобедлива сила на терен, елеганција на градските улици или практичност за секојдневни потреби, нашиот салон ќе ви понуди возило кое ги надминува вашите очекувања.

Закажи тест возење

Со секој километар, почувствувајте како Лада ги надминува вашите очекувања, пружајќи ви непречено искуство зад воланот.

Работни Саати
Телефонски број

070 217 130
071 218 144
02 551 2989

Лада Сервис

Кога станува збор за одржувањето на вашето Лада возило, знаеме дека сакате сè најдобро. Во нашиот сервисен центар, вашето возило ќе добие врвна грижа од страна на сертифицирани механичари кои ги познаваат Лада возилата подобро од своите дланки. 

Основен Сервис

Промена на кочници и дискови

Замена на амортизери и одбојници

Дијагностика на системски грешки

Услуги за климатизација

Гуми и балансирање на тркала

Телефонски Број

070 217 130​

Закажете Тест Возење